Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ensam faller du full

I helgen köpte du ett hus
ett hus du visste
att du inte hade råd med
men när rastlösheten slog till
förmådde du inte mer
än att förverkliga en dröm
du trodde att du hade
och hysteriskt
försöker du förtvivlat bjuda
människor på en inflyttningsfest
men ensam står du bland tomma champagneglas
ensam stod du bland fulla champagneglas
ensam faller du full
kanske hade du hoppats att någon
vem som helst
hade varit där och räddat dig från det första glaset
och kraset
av glasen
när du föll
men rastlösheten fick dig att jaga bort
de du älskat
de som älskat dig
bara för att ha något att göra
så jag säger skål!
och spottar i glaset
för jag super inte upp mina synder




Fri vers av nattpoesi
Läst 187 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-23 19:08



Bookmark and Share


  Dadda
ooh, den här gillar jag
2009-02-21
  > Nästa text
< Föregående

nattpoesi
nattpoesi