Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

rubikskub

varför säger du inte bara som det är?

att din värdighet tystar dig

att den driver dig

till avsky inför dina tillkortakommanden?

i en migränattack konstaterade vinden

att vi inte har någon värdighet

vi har bara våra mödrar som säger att vi duger som vi är

du kan aldrig skänka mig det överflöd som du har givits

du älskar svärta

och jag kommer alltid vara röd i rubikskuben




Fri vers av nattpoesi
Läst 323 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-05-03 02:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

nattpoesi
nattpoesi