Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en liten flicka

När gryningen aldrig kom

upphörde den lilla flickan att älska solen

hon förbannade alla löften den givit henne

och tände aldrig sänglampan

alla bokstäver smälte in i natten

när hon blev en stor flicka

blev den stora världen liten

en liten värld med få människor

ingen sol att rädda

kvinnan tände cigaretter i mörkret

blåste ut röken

sveda i ögonen, i halsen

lärde sig aldrig att göra rökringar




Fri vers av nattpoesi
Läst 334 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-04-06 21:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

nattpoesi
nattpoesi