Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

den sibiriske tigern

den sibiriske tigern letar febrilt efter offret inom sig
varför är han så eftertraktad?
varför måste han dö?
jag smekte honom över hjässan
såg in i hans frustrerade, frustrerande blick
"därför att du är för fin för att leva"
därför att jag är för ful för att du ska leva
för att vi alla är påväg, och du är för fin för att invänta ett öde i en dystopisk värld
därför måste du dö innan alla vi andra"




Fri vers av nattpoesi
Läst 338 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-05-01 02:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

nattpoesi
nattpoesi