Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

olympisk kyss

taniga magar

brinner fortfarande på särskilda markiser

och ibland kan man se dem i mänsklig gestalt

men de räknas inte

innan de härdat sig

plågat sig färdigt i lågorna

kanske

kanske för att facit

ofta beskriver

att de ibland anser sig vara färdighärdade

fullärda

utbrända

fantastiska

innan de kysser den olympiska elden




Fri vers av nattpoesi
Läst 353 gånger
Publicerad 2009-04-15 23:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

nattpoesi
nattpoesi