Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

påväg hem

påväg hem i vinterkläder

lyssnade du till fåglarnas gratulationer

upplevde hur träden slog ut

och dränkte allt

i ett leende som avslöjade att du visste

att det det en gång

varit så mycket skörare

men nu spruckit och blivit sin egen skugga

jag frågade vad syftet var

ditt svar löd "ett destruktivt sinne"

"blir du vacker" frågade jag

"nej, men allt jag vidrör förtjänar sin martyr"




Fri vers av nattpoesi
Läst 394 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-05-03 02:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

nattpoesi
nattpoesi