Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

alla kommer alltid att förvånas

med solsystemet i din hand
försökte du vagga det förflutna till liv
och alla de där mornarna nynnade sin sång i perifirin av tiden
minnena är trötta nu
de vädjar om sömn
ett par planeter från din hand
har rymt för att kyssa det förgångna på pannan

alla kommer alltid att förvånas

solsystem imploderar aldrig
de blir stora

släpp det




Fri vers av nattpoesi
Läst 430 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-05-03 02:25



Bookmark and Share


  Dadda
du är duktig vonki.
2009-05-29
  > Nästa text
< Föregående

nattpoesi
nattpoesi