Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

när likgiltigheten tittade mig rakt i ögonen

När likgiltigheten tittade mig rakt i ögonen
Slog jag ner blicken
Försökte springa tillbaka, men jag visste vad jag hade sett
En erfarenhet rikare
Men jag vill vara liten och naiv igen
För det värsta är att veta
När man minns hur det var att inte veta
Kanske är det därför livet blir tungt
Sorger övervinner inte lyckan
Men kunskap gör det
Och om du super dig korkad
Kanske du lever längre
Jag ler lite åt dig
För när jag springer, ser jag dig vingla på samma väg




Fri vers av nattpoesi
Läst 175 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-01-23 19:08



Bookmark and Share


    shamii
Älskar rubriken här
2009-02-09

    shamii
Riktigt bra dikter du har skrivit!
2009-02-09
  > Nästa text
< Föregående

nattpoesi
nattpoesi