Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I en ny dimma

Är det här vad ni vill att jag ska vara?
En konstgjord fånge i en alltför stram snara

Ni såg aldrig vad jag sa
eller hörde vad jag såg

Ni kunde ha rivit sönder skynkena
Eller bara stannat vid gå.

Så ni fick mig att lämna mig själv
och ni kallade det mod

Ett jag,
eller i alla fall vad som återstod

Jag fick någonstans där en teori
eller en dimma som jag åtminstone kunde kalla för fri




Fri vers av Emmy&Emelie
Läst 267 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-01-23 22:30



Bookmark and Share


  Roula O
Vackra rader!
2009-02-21

  Maria T
En fin dikt fylld av längtan
efter frihet.
2009-01-24
  > Nästa text
< Föregående

Emmy&Emelie
Emmy&Emelie