Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Emelie en eftermiddag


Men just nu så gråter jag bara tro

Du säger jag kan bli allt det där
Det där obeskrivliga
Som när jag är på riktigt
Bara för att jag vill det
Eller när jag springer på himmelen
Bara för att du kan det

Du säger att det kommer allt det där
Det där som skär loss allt
Som när jag knyter hopp runt mina händer
Bara för att du säger att jag kan
Eller när jag skrattar frihet
Bara för att det ska vara så

För mig dit

Men just nu så gråter jag bara tro




Fri vers av Emmy&Emelie
Läst 242 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-02-05 18:32



Bookmark and Share


  Maria T
HAN vill torka dina tårar och
hålla dig nära sitt hjärta
2009-02-07

  Yrre VIP
Underbar text!!
2009-02-05
  > Nästa text
< Föregående

Emmy&Emelie
Emmy&Emelie