Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En tanke eller liknande...


En Rondell

Jag antar att jag är älskad för den jag är
men duger aldrig lika bra som någon annan
för jag lever aldrig upp till de andra
men ska vara den jag är
som aldrig duger till något
fastän det är så de säger
älska dig själv
älska det som inte finns
fast sägs finnas ändå
och sägs vara älskad
men aldrig lika älskad som de andra




Fri vers av Emmy&Emelie
Läst 257 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-02-27 23:42



Bookmark and Share


  Maria T
Mina tankar snurrar i den
här rondellen.
Om ni har lust får ni gärna
läsa boken Skamfilad av
Göran Larsson så kanske
vi kan få ordning i rondellen.
2009-02-28
  > Nästa text
< Föregående

Emmy&Emelie
Emmy&Emelie