Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Januari poesi

Ser

himmelens änglar svävar

i otröstlig nattsömn

där varje regndroppe faller

slår mot rutan

Hör

stormiga vindar leker

hejdlöst utanför

träden svajar i kraftlöshet

Känner

nuets tidlöshet

medan drömmarna skapas

mot varmare bredd

 

 




Fri vers av Lindizz
Läst 361 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-01-24 11:26



Bookmark and Share


  karenina VIP
som en stilla meditation där varje händelse är i nuet
2009-01-25

  Lejonhjärtas poesi
Naturkrafternas stormiga januaripoesi med längtan efter varmare tider, tjusigt så!
2009-01-24
  > Nästa text
< Föregående

Lindizz