Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det enda mer fördummande än modebranschen är TV-spelsbranschen som ger ut samma skit vi satt och tyckte var kul sent 80-tal igen och igen bara med mer grafik och snyggare design




En Marionett

 

En Marionett
han har det inte lätt
på pengarna sätter sprätt
En Marionett
på alla sätt
är den som ser lyssnande på och inte skrattar åt sitt TV-set
En SuperMarionett
är den som inte gett fan i Zeldas ätt
efter 5 och tjugo år av det

LPWJ 01/01/09 




Bunden vers (Rim) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 362 gånger
Publicerad 2009-01-24 17:46



Bookmark and Share


  L Patrik W Johansson VIP
Det är bara för att du inte törs kritisera kungen i den andra...
=)

Be well,
LPWJ
2009-01-24
  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP