Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

om Pia Degermark och Kungen vid tiden för filmens premiär 1967




Elvira Madigan (en madrigale vers)



Elvira, du skira
gjorde en salto-mortal
en kväll hon skulle imponera på Kungen som satt i cirkustältets gyllene sal
med paraplyt i hand gick Madigan
det var väl rätt så otursamt
landade på linan och den gick inte av
men dock Elvira Madigan
och gick åt två håll totalt
de gjorde sitt bästa för att sy ihop hennes ben
med Elvira, du skira
som gjorde en salto-mortal
en kväll hon trodde hon skulle bli Drottning i Kungens nobelmiddags blå sal

LPWJ 12/01/09




Bunden vers (Rim) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 444 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-01-24 18:01



Bookmark and Share


  SeXara
Varför finns dina berömda texter inte i varenda bokhandel??
2009-03-09
  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP