Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
efter inspiration av Lola Baidel


försök att inte bli en saltstod

 

 

Måste ta en bit i taget

steg för steg

 

               Kunde inte ge upp hoppet

                                    samtidigt med dig

 

steg för steg

bit för bit

 

              hoppet var nog det svåraste

                                               att ge upp

 

bit för bit

lite åt gången

 

                        hoppet om det nya

                                    det ivrigt önskade

 

lite åt gången

steg för steg

 

                           måste se framåt på den nya stigen

                                      inte vända mig om

 

Tar en bit i taget

steg för steg

                               på färden mot den nya världen

 

 




Fri vers av vide
Läst 469 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-01-24 21:39



Bookmark and Share


  Roula O
tänkvärda rader...tack för att du delar med din av din vackra poesi...
2009-04-05

  kath
En stig som kräver enormt med mod och vilja ...!
Fin layout till de tänkvärda orden ...
2009-01-26

  HQ
En helt underbar text!
Den beskriver känslan helt på pricken,
helt klart värd ett bokmärke!
(och jag bokmärker väldigt sällan)
2009-01-24
  > Nästa text
< Föregående

vide