Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På drömspårets stig

 

Tanken är fri och drömmar svävar fritt

högt, berusande och hett

det är så drömmar skall vara

de som flyger utan några konstigheter alls

 

Vägen framåt är utan hinder

eller så löser de upp sig på vägen

allting löser sig i drömmens värld

i skymningslandet spelar det ingen roll

och att flyga är ingen konst alls

 

Du och jag möts, liksom bara sådär 

flyger vi på kärlekens vingar

som bara funna själsfränder kan 

som vet att flyga är ingen konst alls

 

Nej, att flyga är ingen konst alls

tricket är att kunna landa

 




Fri vers av Lena Krantz VIP
Läst 446 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-01-24 22:27



Bookmark and Share


  korpfjäder
..och att öva landning kräver ju att man vågat flyga...många gånger!
2009-01-26

  Ronny Berk
en filosofisk grundton i den texten, filosofisk med mänsklig anknytning;
att hålla sej svävande är lätt när uppvindarna bär,

den jordnära återkomsten är konsten...en mej tilltalande text, ja...
2009-01-24

  Carola Zettergren
Så sant!!!Både i drömmen och verkligheten!
2009-01-24
  > Nästa text
< Föregående

Lena Krantz
Lena Krantz VIP