Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

moderna klassiker I:II




Vem Kommer Ihåg Jakob Hellman (Tribute I:II)


Vem kommer ihåg Jakob Hellman...


...som sjöng Cornelis soptippslåt så fint
de nya texterna kritiseras vilt men de gamla kastas
uppå förglömskans skrotlager
men det bästa man skrivit är inte den nästa,
utan den försöker vara den bästa, eller åtminstone
den känsla i idén man fick

de genuint bästa är de man läser om och gillar i återtillbakablick

och där är han en av dom, inte de som spelas i hjärntvättsradion
tills du inte längre tycker om dom
haha där fick du så du teg sa Svullo, gäller även popsnörenas
marknadsföringspuckon

men

frågan jag ställer
igen

är

Vem kommer ihåg Jakob Hellman...

Vem kommer ihåg Jakob Hellman...

Vem kommer ihåg Jakob Hellman...

han som sa ifrån...hysterin...är det någon som minns...eller är alla för upptagna med att lyssna på musik
som andra tycker är rätt

LPWJ 10/01/09




Bunden vers (Rim) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 450 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-24 23:20



Bookmark and Share


    Calin
Nog minns jag alltid.:)
2009-01-24
  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP