Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stämpla mig

En vilja, strävan efter att lyckas
synas och existera i andras världar och
samtidigt leva i sin egen
Spela med falska kort få sin motståndare ur balans
inge förtroende om rättvist bräde och
med kännedom om sin lögn gå hem
med segern i behåll

Falla på knä, slicka andras fötter och
putsa skor leriga av triumf för
att kanske belönas en vacker dag när
världen fått ögon, pengar ett värde och
status en symbol
Ska man låta den stämplas i pannan så
att alla ser eller skulle bläcket av framgång
svärta ner vår omgivning




Fri vers av Mandelma
Läst 243 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-01-25 00:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mandelma