Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
DIKT


VARFÖR GUD




VARFÖR GUD


ALLA MINA RELATIONER ÄR DET BÄSTA JAG HAFT


MIN MAN ÄR VÄRLDENS SNÄLLASTE

FÖRSTÅR MIG NÄSTAN UTAN ORD


JAG KAN SÄTTA ORD PÅ MINA KRÄMPOR OCH BEKYMMER

INGEN DÖMER MIG ELLER FÖRRINGAR


MIN FAMILJ ÄR STÖTTANDE OCH BARNBARNEN ÄLSKAR JAG GRÄNSLÖST


VARFÖR ÄR JAG SÅ SJUK ATT JAG INTE KAN GLÄDJAS


INTE FLYTA I LIVETS VATTEM

VARKEN PSYKISKT ELLER FYSISKT

VARFÖR GUD?




Fri vers av arja savela
Läst 285 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-25 02:09



Bookmark and Share


  Eaglemountains VIP
Prövningar vi möta få, som vi ofta ej förstå ......
2009-01-25

  Eva Langrath VIP
Rop från djupet av själen.

Eva
2009-01-25
  > Nästa text
< Föregående

arja savela
arja savela