Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mest ett tidsfördriv. Fick orden att lyda något sånär, blev glad över det.




Idag dog jag lite grann.

 

Idag dog jag lite grann.

 

Sjönk ihop och försvann

Bort

 

Jag skrev ett brev till

dig

med pumpande blod som bläck

 

Utanför.

Stängde ut mig själv

Och i skydd av mörkret fick tomma tårar komma

 

Stolt som satan, jag vet

Det är mitt största problem.

Månen var bortbjuden inatt

 

Jag väntar ensam

Lillebror tyckte att jag skulle sova

på ett sms jag borde fått för länge sen

Jag ser på hästar och saknar

 

Ringa ringa ringa

Telefonen är för nära

 

 

fingrarna kliar

Ska inte ge efter

 

 

Det har varit söndag i 12 minuter

Lillebror sover redan

hör hans snarkningar

 

Jag dog lite grann idag.




Övriga genrer av Amy
Läst 346 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-01-25 02:19



Bookmark and Share


  sara-alice
verkligen underbart.
"ringa ringa ringa/telefonen är för nära"

du är så bra
2009-01-26

  Eva Langrath VIP
Orden uttrycker med skicklighet vånda.

Eva
2009-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Amy
Amy