Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det sägs att när man ger får man tillbaka

jag kommenterar aldrig någon på poeter.se alls
längre, inte ens om jag verkligen ÄLSKAR ÄLSKAR ÄLSKAR
texten och den ger mig en sån där w...o...w- känsla och
jag kopierar den och läser den tills jag kan delar ur texten utantill
och jag går och pratar för mig själv och undrar hur
hon gör, hon som skrivit texten, hur gör hon för att formulera det så bra
det där budskapet och hur får hon fram det

inte ens då kommenterar jag
för det känns inte lönt
när jag inte kan ge bra konstruktiv kritik

kanske är det därför jag får så sällan kommentarer själv

 

 

det sägs att 
när man ger får man tillbaka




Övriga genrer av div-lilly
Läst 377 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-25 02:20



Bookmark and Share


  Beatrice J Lindéh
jag förstår din tanke... men en kommentar som bara är en klapp på axeln är mycket bättre än ingen kommentar alls.
2009-04-05

  ockerconny
Skit i konstruktiv kritik..

Skriv vad du känner.

Punkt!
2009-01-25
  > Nästa text
< Föregående

div-lilly
div-lilly