Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
allt handlar om spya och avsky och  sura uppstötningar och ideal och oro ja det handlar om rädsla inför livet...


alla har vi dåliga dagar och sen att vissa har fler än andra hör till det som dom kallar livet

 

 

 

 

 

 

 

 

det var inte planerat att
det skulle bli som
förut det var inte planerat
jag har tappat kontrollen
nu igen det
känns så fel när det
samtidigt känns så jävla rätt men
det var inte planerat




Fri vers av div-lilly
Läst 333 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-01-25 02:31



Bookmark and Share


  ockerconny
Är det inte alltid det spontana som känns bäst?
2009-01-25
  > Nästa text
< Föregående

div-lilly
div-lilly