Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en liten lögn

blod är fint
det liksom lyser sådär vackert
det skimrar som små tusen stjärnor

säger du

och antar att jag ska svara
något liknande
som
"ja, blod är vackert"


men jag tänker inte ljuga för dig

jag önskar att jag kunde ge dig
det svar som jag vet skulle få dig
att känna glädje

ett bevis
till att du inte är den enda
som är sjuk


älskling
jag vet att det gör ont
när folk förnekar
jag vet att det gör ont
när nära ljuger
men jag skulle aldrig beskriva
hur tilldragande blod är för mig
till dig

för solen lyser fint ikväll
och jag vill inte att den ska slockna




Fri vers av div-lilly
Läst 298 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-07-17 13:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

div-lilly
div-lilly