Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kortfattad dikt med få ordval och med RIM, jag gillar inte rim




ur en annan vinkel

om man ser det ur en vinkel
man aldrig sett det från

då ser man kanske felet
som man inte såg just då

om man kollar på nån annan som går i samma spår
ja, kanske ser man felet man lever med just då

man kanske ser felet som man själv tycker är rätt
ja, då kanske man ser felet
och gör på ett annat sett




Fri vers av div-lilly
Läst 314 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-01-25 01:54



Bookmark and Share


  Emmy&Emelie
Vidga sina vyer? ;) jättefin!
2009-01-25
  > Nästa text
< Föregående

div-lilly
div-lilly