Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hon som inte är jag och beter sig som gud

fast jag snurrar fortare än er och
ni hänger inte med
det går för fort
och jag vill inte vara med
ni står och ser på

ni tror att jag är hon som ser ut som gud

men jag vill sakta ner
farten så att jag hänger med
det stockar sig i magen
jag ser två av er
ni skrattar

för den jag är just nu
är inte jag
och
hon är okontrollbar
men ni tror att hon
är jag
men jag
jag står där
ni skrattar
jag gråter

ni förstår ingenting
fast ni tror att ni förstår
för det är oförstående
hur nåt så enkelt kan vara så svårt




Fri vers av div-lilly
Läst 355 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-01 01:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

div-lilly
div-lilly