Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vänskapens Illusion!

Svek, lek, vänskap, vanskapt,
alkohol, cigg, midnattsligg, tar emot, kofot,
precis där det känns som mest, så jävla rätt,
härda börda, är vi inte alla körda?




Fri vers av zacke :]
Läst 463 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-01-25 03:30



Bookmark and Share


  lisa"puzzle"svensson
du övertygar
2011-01-14
  > Nästa text
< Föregående

zacke :]
zacke :]

Mina favoriter
Mareld