Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hon går upp för backen, jag åt andra hållet

 

någonstans borde jag alltid

stannat på söder  och

varit oföränderlig

 

vaknar hon ur slummerdrömmar ibland

bland varma varelser

 

jag var själv

ständig 




Fri vers av molly crayons
Läst 225 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-25 14:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

molly crayons
molly crayons