Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

#ffccff

 

du som värker mot mina revben,

slumrar mig dummare

 

jag vill ge dig en egen färg

men vet inte än om

den passar




Fri vers av molly crayons
Läst 235 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-25 14:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

molly crayons
molly crayons