Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
västs länder (européer) har gått från 25% barnafödande ner till 9%...
Kan tjat om mord och dödssiffror och sjukdomar på Tv varje kväll ist.f.
uppmuntrande roliga filmer eller nyheter vara orsaken, jag tror det...



Haiku ~ mOrden och dÖden

 

brunsttiden förstörs
av apoteksreklam och
lik i nyheter

 LPWJ 25/01/09




Bunden vers (Haiku) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 487 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-25 14:42



Bookmark and Share


    Patrique
Erotikens västanvindar är nog numera av ett kyligare slag....
2009-01-26

  thyra
Fyndigt!
2009-01-25

    Calin
*S*
2009-01-25
  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP