Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En reflektion över glädjens budskap


tredje söndagen

 

Där jag är, där jag finns

kan jag verka

som den jag byggt mitt hus runt

 

Jag kan hjälpa, jag kan ge

jag kan förvänta mig

vad som kommer att ske

 

Men för det andra,

för allt större

kan jag bara överlåta

 

och låta ske

 




Övriga genrer av Mona*
Läst 210 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-01-25 18:04



Bookmark and Share


  * Ammi *
ja, allt kan vi inte råda över..
fint skrivet vännen
2009-01-26

  Eva Langrath VIP
Vilsam, tack.

Eva
2009-01-25

  korpfjäder
den starkaste handen är den som både kan ge och ta emot...
och låta ske....
klokt.
2009-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Mona*
Mona*