Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

papillon - mycket att göra haiku

poeter.se/viewText.php?textId=825103




Haiku ~ papillon byggmästare på diktfjärilns vingar

 

de flesta (bästa)

texter startar i hjärnan

(och gärna) flera

 

minuter (oj vad

han kuter) till block/penna

(äntligen hemma)

 

LPWJ 25/01/09




Bunden vers (Haiku) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 428 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-25 18:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP