Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ointaglig

Gyttrigt ropade jag
genom snårskog av synapser
framgångslöst
emot dina murar

tomt mörker härskade
bakom glitterfasadens
stumhet

murverk på murverk
utan ände
lämnade allt igen

ödelade

09.01.25

 

 




Fri vers av Lena Renman
Läst 448 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2009-01-26 20:31



Bookmark and Share


    Erika H
Det finns sorg bland dessa ord.
Om att ropa men aldrig få svar.
Om att vilja synas men inte bli sedd.
Om stumhetens kyla. Beröringsfritt.
Om skyddet för att själv kanske överleva.

Stark text. Skriven med en nakenhet som känns.
2009-01-28

  Eva Langrath VIP
Text som talar om väg åter, ta tillbaka, stark och innerlig.

Eva
2009-01-27

  Maria Zena Viklund
underbart att se din skrivarlust återvänt, och hur du här beskriver det mest ointagliga, dina ord bit för bit som bygger upp, murverk på murverk utan ändå, snyggt Lena!
2009-01-27

  Ulf Lagerholm
ett kärleksfyllt rop ut mot natten, vars eko lämnas obesvarat

tack för läsningen min vän

hattlyft och stor varm kram
2009-01-26

  aftermath
härligt att läsa dina alster igen Lena.
en mörk upptrappning med fina passager och nyanser.
murverket framträder i dess mest solida form här,
med ett svart avslut.
känns starkt
2009-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Lena Renman
Lena Renman