Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

snart ..

hon vet hur hon förtrollas utav stjärnorna
hon vet hur daggdropparna sakta
smeker bladen under månen
hon vet hur hon dansar
barfota i regnets famn
hon vet hur hon dansar
för månens magi
hur hon älskar att stråla
liksom magiska under
men hon vet inte hur hon
älskar sig själv
hur hon ser sig vacker
 ser sig sann
låter sig svepas
av gyllene kärlek
hon vet inte det
men snart vet hon
snart...




Fri vers av ~~*MariamAurore*~~
Läst 147 gånger
Publicerad 2009-01-25 22:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

~~*MariamAurore*~~
~~*MariamAurore*~~