Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


"Flocken" Oljemålning 2007


Skogs & Rock & Roll

 

dis över skogen
milt snöljus
vinterns vargtimme är förbi
och blötan väcker rotspetsarna

under svallisen
porlar smältvattnet i bäcken

jag slinter på rötter över stigen
hoppar på stenar
rock & roll
och stämmer min själ
enig med den omgivande naturen

som susar och gungar 
i sinnesväckande återkomst




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 216 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-01-25 23:52



Bookmark and Share


  Connie
Vargarna lutar sig mot mig ett ögonblick. Tassarna ler brett. Klorna fälls fram. Det smäller och jag är fast!
2009-01-27

  Carola Zettergren
UNDERBART!!!
2009-01-26

  Larz Gustafsson VIP
Tanken går till Rockande Samen och "Jokkmokksrock".

Eller kanske The Cure och "A Forest".
2009-01-26

    Tea Alex
dis över skogen
milt snöljus

Fint!
2009-01-26

  Elaine.S VIP
Härligt gung och sprittande liv. Läser och gillar känslan..
2009-01-26

  KristinaE
.. känner vittring av vårens mulldofter! snyggt poetat!
2009-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger