Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
with my mind on my money and my money on my mind - S.D. '92


Senryu ~ Robin "Snoop Dogg" Hood



Both Snoop and Robin
lived like doggs in da hood and
stood up for the poor

LPWJ 25/01/09 




Bunden vers (Haiku) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 397 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-01-26 00:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP