Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekens Gudinna

Jag är berusad
och får aldrig nog av
att höja kärlekens purpurröda vinbägare
i hyllning
till Din fulländat skapade kropp

~~ * ~~

Du gåva från Gudarna
som får mig att dyrka Dig
natt som dag

~~ * ~~

Jag finns bara för dig
Aldrig kan jag få nog av Dig
Du undersköna
oemotståndliga Gudinna

~~ * ~~

Jag dricker lystet av ditt kärleksvin
och Dina känslor blir mina
när våra läppar möts och vilda heta kroppar
vrider sig i kärlekens extas
Vi förtärs av elden och blir ett med allt
när tiden slutat ha sin mening




Fri vers av Stjärnöga
Läst 383 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-01-26 04:14



Bookmark and Share


  Lasseman VIP
Åh! jag är osså berusad nu!.. men det hindrar mig inte ifrån att känna din text som jag kommer att hålla mycket av.. lyfter mitt glas med rödvin och säger!.. tack för en helt fantastisk text som kändes i mitt inre.. kram och applåder..
2009-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Stjärnöga
Stjärnöga