Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

för mig är du kärlek

 

 För mig  är du kärlek
 ljumma vindar i mitt tårade hår
 för mig är du värme
 varma leenden
 för mitt själs kinder
 för mig är du kärlek
 en styrka
 en kraft
 för mig är du alla dagar
 när solen skiner högst
 alltid

 




Fri vers av ~~*MariamAurore*~~
Läst 348 gånger
Publicerad 2009-01-26 04:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

~~*MariamAurore*~~
~~*MariamAurore*~~