Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

född ur havets händer

född ur havets händer
mött av vindens styrka
vacker som blommans skörhet
är hon ,den oändliga styrkan
hon bär dig vartän du skall vandra
hon ser dig vartän du kommer
livets budskap hon ger dig
för att ömt bära under hjärtats blad
född ur havets händer
ur styrkans vilda vågor

hennes hår är som lavans guld
hennes ögon som himlens stjärnor
hon är den oändliga styrkan
som född är att bära dig
född är att följa ditt spår
i oändliga dagar

jag vet

 




Fri vers av ~~*MariamAurore*~~
Läst 320 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-01-26 04:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

~~*MariamAurore*~~
~~*MariamAurore*~~