Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag slutar att vara en tankstation för människor som mår dåligt och ej vill ta eget ansvar!


Inre beslut!

Nu tar jag
ett inre beslut
ingen ska
komma och ta
min energi igen!

Nu är det slut
på tankandet!

PUNKT SLUT!

Don't
you
waste
my
time!




Fri vers av Ewa Flower
Läst 244 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-01-26 07:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa Flower
Ewa Flower