Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Strömmar av frihet


Det forsar

igenom mig

strömmar

av frihet



Hela

mitt väsen

känner

och jublar




Fri vers av Ewa Flower
Läst 536 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-08-03 10:51



Bookmark and Share


  Water VIP
Anar en euforisk känsla i dessa ord
2012-11-06

  Rockalex
Ja

jag kan se

att det sprider

sej

till din omgivning
2009-08-04

  Stefan Höglund
En optimism som verkligen behövs, fint att skapa mod och drömmar om frihet.
2009-08-03
  > Nästa text
< Föregående

Ewa Flower
Ewa Flower