Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Familjegravens hemlighet



På Gudhems kyrkogård
hittar vi
min morfars familjegrav
med endast hans namn på
inte ens ett årtal


Är detta en massgrav
för nedtryckta själar
utan värde?


Var dom ej ens värda
att ha sitt namn
på familjegraven?


Om inte detta är utanförskap
så berätta för mig
vad detta är?




Fri vers av Ewa Flower
Läst 517 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-07-08 19:01



Bookmark and Share


  walborg
Texten på gravstenen över din kära fina morfar bestämdes av hans barn eller hustru eller närmaste.
2009-07-08
  > Nästa text
< Föregående

Ewa Flower
Ewa Flower