Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hälsar på i min barndomsstad Skara!


I navet av förtryck



Det känns som att
jag befinner mig
i navet
av förtryck
av århundraden
av årtusenden
i min
egen familj


Hur länge
har vi egentligen
hållit på
att förtrycka
varandra?


Länge
mycket länge
säger
den visa delen
av mig själv


Hur får jag
stopp på
allt förtryck
i min
egen familj?


Genom att
agera
genom
mitt högre jag
som visar vägen


Tack
vill jag nu säga
till mitt
högre jag
som lyser upp
vägen för mig




Fri vers av Ewa Flower
Läst 477 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-07-08 18:54



Bookmark and Share


  Rockalex
Härlig livsinspiration
2009-07-15

  Gunnar Odhner
En hälsning från Lidköping, också en liten sömnig stad på slätten. Jag växte upp där och var ofta i Skara.
2009-07-08

  walborg
Ja min vän - frigör Dig och välj Din egen väg.
2009-07-08
  > Nästa text
< Föregående

Ewa Flower
Ewa Flower