Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nedtryckt i skorna


Jag får upp
känslor inom mig
att ej duga
att vara oduglig
att vara totalt värdelös


När jag växte upp
tryckte min pappa
dagligen
ner mig i skorna


Det var hans sätt
att slippa se
sig själv


Så har jag fortsatt
samma mönster
i mig själv


Jag har blivit
väldigt bra på
att trycka ner
mig själv i skorna


Pappa har fått
leva kvar
inom mig
alla dessa dagar
som har gått


Nu är det slut
på det pappa
ge dig iväg
jag har fått nog
av att bli nedtryckt
av dig




Fri vers av Ewa Flower
Läst 877 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-06-30 11:00



Bookmark and Share


  Cosmic Johanna
Det är befriande att frigöra sig från barndomens speglar och finna nya som leder vidare.

applåder och kramar
2009-06-30
  > Nästa text
< Föregående

Ewa Flower
Ewa Flower