Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Störtdykande duva i kyrkan



I Gudhems kyrka
hänger en bild
på en duva
som hänger
upp och ner
på predikstolen


Är det så
kyrkan vill göra
trycka ner
människans frihet
från predikstolen?




Fri vers av Ewa Flower
Läst 495 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-07-08 18:57



Bookmark and Share


  walborg
Tvärtom min vän - duvan som kommer ner från himlen är symbolen för den Helige Anden, Guds gåva till Dig och mig.
2009-07-08
  > Nästa text
< Föregående

Ewa Flower
Ewa Flower