Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Från det gamla till det nya!


Förändringarnas rum!

Tid för avsked
av det gamla!

Tid för välkomnande
av det nya!

Time for change

I'm here
in this new place
of changing
my own world
into my own
Paradise

I now welcome
my Paradise
on Earth




Fri vers av Ewa Flower
Läst 223 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-01-26 07:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa Flower
Ewa Flower