Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Möte mellan inre mannen och kvinnan!


Vandra hand i hand!

Jag sover
för att jag är rädd
då är det skönt
att sova

Jag håller din hand
så kan vi gå
och vara rädda
tillsammans

Vill du?

Jag vet ej!
kanske!

Kan vi
göra ett försök?
snälla!

Jag behöver dig nu!
jag är också rädd!

Tillsammans
kan vi
bli starkare
i vår rädsla

Du har rätt
här
är
min hand!

Och här
är
min hand!

Nu behöver vi ej
känna oss ensamma
i vår rädsla

Jippie!
du har så rätt
förståndiga kvinna!

Jag älskar dig!

Och jag älskar dig!




Fri vers av Ewa Flower
Läst 208 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-01-26 08:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa Flower
Ewa Flower