Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tillägnad alla blockskrivare...som någon gång fastnat i ett streck




Den Enspåriga Raka Linjen med Kladdstreck



du skriver

med en penna

men den hamnar

i samma linje,

i samma spår

 

du kan inte

komma ur den

den är som en tågräls

och du darrar till

och linjen blir kladd



andra dagar

har du fullt fokus

och kan rita en Monet-akvarell

av handskrivna versraders

vackra superlativ

om näckrosor och dagg

och trollsländor

 

vid ditt sommarbord med skärm

du fabulerar friskt

som din limejuice,

din skälm

LPWJ 20/01/09




Fri vers (Modernistisk dikt) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 478 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-01-26 18:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP