Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fara bort, lämna

 

en dröm om att bara fara

iväg, börja om

köpa nytt längs vägen,

vid målet

 

spirade konstant parallellt

med deras verklighet

 

att få lämna




Fri vers av molly crayons
Läst 202 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-26 21:20



Bookmark and Share


  Linen
och återigen, lämnas jag med enorma paralleller. Fara bort för att komma hem? Jag tolkar det som att lämnandet är högre drivkraft än att komma bort.
2009-01-27
  > Nästa text
< Föregående

molly crayons
molly crayons