Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

överallt



Där bakom dina leenden
ser jag igenom allt
du kramar min hand
och vänder läpparna till
tiden stannar
och jag ser dig överallt





Fri vers av daniele
Läst 267 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-01-26 21:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

daniele
daniele