Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

livet är inte så lovey dovey som TV vill visa, man kan inte anrätta lyxmiddag på bara vatten och mjöl, enbart om de rätta ingredienserna finns, naturligtvis är texten överdriven, skriven in affect, enda reaktionen män har vid orättvis behandli


Hatred


~~
Heaven you were, Hell turned out to be
Art thou insane or just been fooling me
.....with your childish lies
Times we never spent and together like our dream
Red lips kisses with tongue, now a knife you twist in my back it seems
.....Blue nites turned into black skies
Erotic meetings of passion that you never shared, now mind turns to death
Dying til the day when I'll say your name in hate in my last breath!
~~~~~~~~~~~~~~~8Apr99~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~LordParzifal




Bunden vers (Rim) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 358 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-01-26 23:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP